Comanda produse

Herbalife

Comanda produse Herbalife prin slabesc-sanatos.ro si beneficiezi de:

-  Pretul mimim permis de Herbalife Romania pentru clienti

-  Transport gratuit in Romania, indiferent de cantitate

-  Stoc permanent pentru toate produsele Herbalife disponibile in Romania

-  Propriul tau consultant de nutritie, cu experienta de peste 15 ani in domeniu

-  Rezultat garantat - daca timp de 30 de zile folosesti produsele corect si totusi nu esti multumit de rezultat, primesti banii inapoi

Nu uita!  Pentru sanatatea ta alege calitatea. Produsele Herbalife sunt numarul 1 in lume in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Termeni si conditii

Folosirea site-ului slabesc-sanatos.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi prezentate. Se doreste citirea cu atentie a paragrafelor. www.slabesc-sanatos.ro isi asuma dreptul de a surveni modificari ale prevederilor fara o alta notificare. In urma accesarii legaturii "Termeni si conditii" puteti citi cea mai recenta versiune a acestei sectiuni.

ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre www.slabesc-sanatos.ro, prin intermediul magazinului virtual www.slabesc-sanatos.ro catre client si pot surveni modificari doar cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
- Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda.
- Vanzator - Ropotan Violeta PFA, avand sediul social in Bucuresti, Aleea Bran nr. 4 cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: F40/2054/2005, CIF: RO19409473.

- Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, ce vor fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.
- Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin intermediul caruia vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.
- Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.
- Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
- Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.


DOCUMENTE CONTRACTUALE


In momentul lansarii unei comenzi de pe site-ul www.slabesc-sanatos.ro sau prin intermediul telefonului, cumparatorul este de acord cu modul in care vanzatorul isi desfasoara activitatile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

In momentul in care vanzatorul confirma comanda, se considera acceptarea completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind certificatul de garantie emis de vanzator sau un furnizor al acestuia.


CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI


a. Informatiile ce se afla pe www.slabesc-sanatos.ro au caracter pur informativ si oricand pot fi modificate de vanzator, fara a anunta in prealabil. In aceeasi masura, din motive legate de spatiu si o cat mai coerenta structura a informatiei, specificatiile produselor pot fi incomplete, dar vanzatorul incearca sa prezinte produsele cat mai relevant, pentru ca ele sa fie utilizate in parametrii pentru care au fost achizitionate;
b. Vanzatorul isi va folosi cunostiintele sale tehnice si profesionale pentru a ajunge la rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile ce sunt conforme cu cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului;
c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Nu vor fi publicate pe site pareri sau adresari ce contin un limbaj neadecvat. Vanzatorul poate gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.


DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul se oblige sa inteleaga dreptul de proprietate intelectuala si nu are dreptul sa dezvaluie unei terte persoane, prin diferite mijloace media, nici una dintre informarile primite de la vanzator.
In aceeasi masura, insemnele grafice si numele site-ului reprezinta marci inregistrate in proprietatea Ropotan Violeta PFA si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.


FACTURARE – PLATI


Cumparatorul are obligatia sa ofere toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Atat pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. O factura va fi emisa de catre vanzator catre comparator pentru bunurile si serviciile livrate.


CONFIDENTIABILITATE – PUBLICITATE


Orice informatie oferita de catre comparator vanzatorului va ramane in custodia vanzatorului. Informatiile pot fi folosite numai pentru executarea contractului si pot fi dezvaluite numai daca vanzatorului si-a dat consimtamantul si dupa ce a fost obtinut un angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.


GARANTII


Produsele comercializate de site-ul www.slabesc-sanatos.ro, exceptand cele resigilate, beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia actuala si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele Herbalife beneficiaza de garantie din partea producatorului Herbalife.

Toate produsele de pe site-ul www.slabesc-sanatos.ro se supun legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele lor originale si provin din surse autorizate de catre producator.

 

REZULTATELE SI MARTURIILE

Persoanele care ofera marturiile rezultatelor in consumul produselor pe Site, exprima experienta unica si individuala a fiecarei persoane. Rezultatele nu sunt garantate, pot fi atipice si declarative

 

TERMENE PENALITATI


In cazul in care pe parcursul livrarii apar probleme ce incetinesc bunul mers al tranzactiei ducand astfel la nerespectarea termenelor convenite, vanzatorul are obligatia sa anunte cumparatorul cu privire la aceasta situatie neprevazuta. Cumparatorul are astfel dreptul sa ceara daune suplimentare in momentul in care vanzatorul nu isi respecta obligatiile contractuale, toate aceste daune trebuind insa sa fie acoperite de lege.
In situatia in care cel vinovat este cumparatorul, acesta este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


RISCURI SI RESPONSABILITATI


a. Transport – Ambalare

Vanzatorul se absolva de riscurile si responsabilitatile asociate cu marfa in momentul in care marfa este predate serviciului de curierat cu care vanzatorul colaboreaza.

Obligata vanzatorului este de a ambala marfa si de a transmite documentele de insotire a marfii..

b. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze marfa in sistem de curierat door-to-door sau prin intermediul Postei romane catre cumparator.


ACCEPTARE


In momentul in care bunurile si serviciile indeplinesc caracteristicile tehnice mentionate, comanda se accepta. In situatia in care cumparatorul observa ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu indeplinesc specificatiile tehnice, atunci vanzatorul este obligat sa aduca la conformitate produsele si serviciile. In aceeasi masura, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.slabesc-sanatos.ro.


TRANSFERUL PROPRIETATII


Transferul de proprietate asupra marfii va fi efectuat in momentul in care cumparatorul face plata asupra produselor achizitionate, in locul stabilit anterior si in prezenta documentelor ce insotesc marfa. Cand produsele sau serviciile sunt livrate prin curier, acesta din urma nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului desfacerea coletelor decat dupa ce s-a efectuat livrarea si cumparatorul a platit produsele.


RASPUNDERE


Vanzatorul nu raspunde pentru ulterioare probleme in urma utilizarii produsului sau a pierderii acestuia, din momentul in care livrarea a fost facuta si suma de bani aferenta produsului a fost, de asemenea, achitata.

In schimb, vanzatorul este raspunzator cand subcontractantii nu isi fac datoria si nu isi indeplinesc sarcinile.


FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA


Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


PREVEDERI DIVERSE


Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.