Comanda produse

Herbalife

Comanda produse Herbalife prin slabesc-sanatos.ro si beneficiezi de:

-  Pretul mimim permis de Herbalife Romania pentru clienti

-  Transport gratuit in Romania, indiferent de cantitate

-  Stoc permanent pentru toate produsele Herbalife disponibile in Romania

-  Propriul tau consultant de nutritie, cu experienta de peste 15 ani in domeniu

-  Rezultat garantat - daca timp de 30 de zile folosesti produsele corect si totusi nu esti multumit de rezultat, primesti banii inapoi

Nu uita!  Pentru sanatatea ta alege calitatea. Produsele Herbalife sunt numarul 1 in lume in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Cum comand

Oriunde ai fi in Romania poti comanda usor, online (pe site) sau telefonic (0737.358.138).
 

Cum comand online?

 

1. Navigheaza prin catalog si [Cumpara] produsele dorite.

Magazinul utilizeaza un cos de cumparaturi virtual in care adaugi produse folosind butonul [Cumpara] pe care il gasesti sub fiecare produs.

Cosul de cumparaturi se gaseste in partea din dreapta-sus a paginii.

Poti vizualiza produsele selectate, de asemenea avand posibilitatea sa deselectezi produsele pe care nu le mai doresti.

Dupa ce ai terminat de adaugat produse in cos, intra in Cosul de cumparaturi si apasa butonul [Comanda]

2. In ecranul Plaseaza comanda ai de ales tipul de comparator (inregistrat sau fara cont), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare;dupa parcurgerea tuturor pasilor pentru finalizarea comenzii trebuie sa apesi pe butonul Confirmarea comenzii.

In ecranul Confirmare comenzii veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Trimite comanda.

Important!!!!

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul www.slabesc-sanatos.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 


www.slabesc-sanatos.ro recomanda realizarea comenzilor online, prin intermediul adreselor de email puse la dispozitia ta la fiecare produs in parte, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte a comenzii solicitate.
 

 

Cum comand telefonic?

Pentru comenzi telefonice suna la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va prelua comanda.

0722.406.906

PRELUARI SI PROCESARI COMENZI PE SITE NON STOP