Comanda produse

Herbalife

Comanda produse Herbalife prin slabesc-sanatos.ro si beneficiezi de:

-  Pretul mimim permis de Herbalife Romania pentru clienti

-  Transport gratuit in Romania, indiferent de cantitate

-  Stoc permanent pentru toate produsele Herbalife disponibile in Romania

-  Propriul tau consultant de nutritie, cu experienta de peste 15 ani in domeniu

-  Rezultat garantat - daca timp de 30 de zile folosesti produsele corect si totusi nu esti multumit de rezultat, primesti banii inapoi

Nu uita!  Pentru sanatatea ta alege calitatea. Produsele Herbalife sunt numarul 1 in lume in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Politica de confidentialitate

www.slabesc-sanatos.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, folosindu-le numai in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor noi aparute si, de asemenea, in scopul stabilirii contactului cu clientii sai

Compania stocheaza datele personale ale clientilor si le foloseste in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

www.slabesc-sanatos.ro poate anunta utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale cu prilejul diferitelor ocazii speciale.

www.slabesc-sanatos.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul slabesc-sanatos.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletter-ulului primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@slabesc-sanatos.ro sau la telefon 0722.406.906.

Nota de informare privind protectia datelor personale 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, toateprodusele.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

La finalizarea procesului de inregistrare veti primi un Utilizator si o Parola. Dumneavoastra sunteti responsabil cu mentinerea confidentialitatii parolei si contului si de toate actiunile care se fac in cadrul contului dumneavoastra, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati slabesc-sanatos.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului la adresa de e-mail contact@slabesc-sanatos.ro.

Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.

Care sunt drepturile mele asupra datelor personale ce ma privesc?

Principalele drepturi pe care le detineti asupra datelor dumneavoastra sunt stabilite in legea 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform acestei legi, aveti drept de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Astfel, daca doriti sa va accesati sau sa modificati datele personale, este suficient sa va conectati in contul dumneavoastra pe Site-ul nostru cu ajutorul numelui de utilizator si al parolei ce v-au fost comunicate in momentul inscrierii dumneavoastra pe Site. Daca doriti sa stergeti datele personale care va privesc, va puteti exercita acest drept contactandu-ne pe site-ul www.slabesc-sanatos.ro.

Cum luptati impotriva utilizarii frauduloase a informatiilor?

Sunteti singurii raspunzatori de utilizarea pe care o dati parolei si numelui de utilizator pe care le-ati primit. Prin urmare, va sfatuim sa nu divulgati niciodata parola si sa inchideti mereu fereastra browserului dupa sesiunea de lucru. Precizam ca slabesc-sanatos.ro nu va va solicita niciodata parola printr-un apel telefonic sau e-mail nesolicitat. Daca sunteti nevoiti sa va schimbati calculatorul, ar trebui sa va schimbati parola.

 

', 'Politica de confidentialitate - slabesc-sanatos.ro